Bøgerne

Lev for det halve – og få familieliv, forbrug og arbejde i balance af Nanna Hyldgaard Hansen som Indbundet bog på dansk (saxo.com)

Forfatteren fortæller med masser af gode eksempler, hvordan hun og familien har skåret langt ned for deres forbrug og klimabelastning. Uden at flytte ud på en ø og blive selvforsynende: De er blevet boende i byen og lever et helt almindeligt, dejligt liv, hvor de ikke savner noget, selv om forbruget er halveret. 

Kapitlerne er overskuelige, opdelt efter måneder og fyldt med enkle sparetips og praktiske hverdagsråd. Lige til at gå til, så du kan leve for mindre og få mere tid til det, der er vigtigt. Samtidig deler Nanna Hyldgaard Hansen åbenhjertigt familiens forskellige overvejelser og erfaringer gennem året.

Rig på tid : Rig på tid af Nanna Hyldgaard Hansen som Indbundet bog på dansk – 9788772383163 (saxo.com)

Nanna deler ud af egne erfaringer med at opnå et liv med mere ro og balance. I bogen RIG PÅ TID møder vi også flowforskeren, klimarådgiveren og stresseksperten, som alle ved, hvad der skal til for at opnå et liv i balance – og virksomheden, der har indført en 4-dages arbejdsuge til gavn for både trivsel og indtjening. Og få gode råd af en lang række andre mennesker, der på forskellig vis er blevet rige på tid.

Kapitlerne handler blandt andet om, hvordan man:
– arbejder koncentreret i korte intervaller.
– får lov at gå mindre til møder.
– har færre fysiske ting at rydde op og forholde sig til.
– holder bedre pauser.
– bruger mindre tid på sin telefon.
– og får større frihed ved at skrue ned for forbruget.

FORUDBESTILLING: Staycation Danmark med børn – Muusmann Forlag (muusmann-forlag.dk)

Danmark er et dejligt ferieland, hvor der er rigtig meget at opleve på ganske korte afstande – ikke mindst når man er en familie med børn. Men hvor skal man tage hen, og hvordan bliver det en sjov ferie for hele familien?

Netop det handler Staycation Danmark med børn om.

Forfatter Nanna Hyldgaard Hansen har sammen med sin familie de seneste to år rejst rundt i Danmark. De har oplevet vilde eventyr og mindeværdige ferier på alle årstider. Det var en fin idé at medbringe regntøj, til gengæld var der ingen stress eller lange rejsedage, bare god tid og store oplevelser sammen. Nanna fortæller om både børnenes og de voksnes favoritter, hvad man skal huske, samt hvordan man planlægger turene.